Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
fogadjátok be a migránsokat, vagy kihaltok
  2016-09-14 22:00:53, szerda
 
 
















Soros üzenete Európának: FOGADJÁTOK BE A MIGRÁNSOKAT, VAGY KIHALTOK


Kedvenc bábjátékosunk a Project Syndicate-en megjelent írásában figyelmeztette a nacionalizálódó Európát.

Soros nagyon nem örül annak, hogy a menekültválság erősítette a xenofób, nacionalista mozgalmakat az öreg kontinensen. Ausztria, Franciaország, Németország, Hollandia, Magyarország - a bevándorlásellenes pártok egyre több helyen kerülnek bele a fősodorba.

"Az eddigi válasz a menekültválságra, amely a Törökország és az EU közötti megállapodásban csúcsosodott ki, négy alapvető hibával küzd.

Először is, a megállapodás nem igazán európai, mert Angela Merkel egyedül tárgyalta le.

Másodszor, meglehetősen alulfinanszírozott.

Harmadszor, Görögországot egy de facto karámmá változtatta, ahol hiányoznak a szükséges létesítmények.

A legfontosabb azonban, hogy a reakció nem önkéntes."

"Az EU nem tud életben maradni egy átfogó bevándorlási politika nélkül. A jelenlegi krízis nem egy egyszeri alkalom, hanem előrevetíti a nem túl távoli jövőben jelentkező még nagyobb migrációs nyomást. Ennek okai a népességcsökkenés Európában és a népességrobbanás Afrikában, a vég nélküli katonai konfliktusok és a klímaváltozás."

Eddig még egyet is érthetnénk Gyuri barátunkkal. A jövőre vonatkozó javaslatainál viszont már elgurult a gyógyszer.

"Hét pilléren alapul a megoldás.

Először is, az EU-nak jelentős mennyiségű bevándorlót kell befogadnia. Ha akár csak évente 300 ezer menekültet befogadnának legálisan, megszűnne a káosz, mert a bevándorlók nem próbálkoznának illegális úton elérni Európát.

Másodszor, az EU-nak vissza kell vennie az irányítást a határai felett.

Harmadszor, meg kell teremteni a pénzügyi alapokat. Minimum 30 milliárd euróra lenne szükség évente.

Negyedszer, az EU-nak közös határvédelemre és közös bevándorlási politikára van szüksége.

Ötödször, a menekülteket csak önkéntes alapon lehet áthelyezni. Nem lehet a bevándorlókat arra kényszeríteni, hogy olyan helyre települjenek, ahol nem látják őket szívesen, sem pedig a tagállamokat, hogy nem kívánt bevándorlókat fogadjanak be.

Hatodszor, az EU-nak nagyobb támogatást kell nyújtania a menekülteket befogadó országoknak.

Az utolsó pillér egy, a gazdasági bevándorlóknak kedvező környezet kialakítása. Európa öregedő társadalma miatt a migráció előnyei messze túlszárnyalják az integráció költségeit."

Mi a baj a vén szarkeverő elméletével? Először is, 300 ezer bevándorlóban nem állna meg a történet. Mint Soros is írta, a migránsválság durvulni fog, és csak tavaly 1,5 millióan érkeztek. Ebből következik, hogy a költségek sem állnak meg évi 30 milliárd eurónál (ami amúgy 9 billió forint). Az integráció pedig csak egy vágyálom. Olyan tömegről van szó, amely nem beszéli az európai nyelveket, nagy többségüknek nincs szakértelme, és nem ismerik a helyi szokásokat. És nem is nagyon akarják elsajátítani ezeket.

Orientalista.hu - Jack Fall

Link



Anjem Choudary: Mindenütt az iszlámnak kell uralkodnia!
Megdöbbentő interjú! Iszlám vezető vázolja fel Európa jövőjét! Ezt mindenkinek hallania kell!

Link



Jean-Luc Schaffhauser francia európai parlamenti képviselő George Sorost hibáztatta azért, mert egyrészt finanszírozta azon humanitárius infrastruktúrákat?, melyek segítették megnyitni Európa kapuit a migránsok ellenőrizetlen beözönlése előtt, másrészt pedig hasznot fölözött le az EU destabilizálásából.

A Marine Le Pen Nemzeti Frontjának tagjaként az Európai Nemzetek és Szabadság Csoport nevű európai parlamenti frakcióban ülő képviselő kifejtette továbbá, írja az uniós szakportál, hogy a migrációs válság nem természetes jelenség, hanem a Nyugat felelőtlen viselkedésének közvetlen eredménye. Kiemelte, *a válságot több bevándorláspárti társulat csaknem egyidejű létrehozása előzte meg, és őket elsősorban Soros Nyitott Társadalom Alapítványa pénzelte. Ezek érveket szolgáltattak a migránsok befogadása mellett és szorosan összefonódnak a szervezett bűnözéssel számtalan országban. Hozzátette, a szervezett bűnözés politikai céljai destabilizálás, hódítás, hatalom, Európa zsarolása elérésére használja fel a migránsválságot, és készen áll arra, hogy bármely pillanatban migránsok tömegét eressze a kontinensre.

Schaffhauser egy újságírói kérdésre elmondta, a magyar miniszterelnök sem szereti Sorost, mert az utóbbi nem hazafi, hanem hazátlan. Majd elmondta, Merkel kancellár egyszerűen átvett egy olyan érv- és tervcsomagot, amely mellett egy Soros és az Európai Bizottság által finanszírozott szervezet
ágállt már akkor, amikor Merkel még nem is hallott a Merkel-tervről.


Link



ELKÉPESZTŐEN ŐSZINTE BESZÉD A MIGRÁCIÓRÓL!
(Maróth Miklósnak, a Magyar Tudományos Akadémia volt elnökének meglepően nyílt eszmefuttatása volt az európai migrációval kapcsolatosan egy konferencián!)

Link


Link


Így még senki sem magyarázta el, miért önáltatás, hogy a migránsbefogadással segítünk a világ szegényein

Link


Link


A népességrobbanás egyes országokban





Tekintsük meg alaposan a fenti táblázatot! Ehhez képest például Magyarországon az 1982-es 10.700.000 fős népesség 2015-re, vagyis 33 év alatt leapadt 9.900.000 főre! És az európai átlag sem sokkal jobb ennél, sőt, egyes helyeken lényegesen rosszabb! Európa lélekszáma egyre csökken, az európai életformát, a nyugati kultúrát elutasító muszlim fiatalok viszont óriási tempóban szaporodnak. Ugyanis az értékrendjükben kiemelt helyen szerepel a gyereknemzés és szülés, szemben az európai dekadenciával, amely elveszítette fajfenntartó és önfenntartó ösztönét. Erre az Európára akarunk ráereszteni egy felső korlát nélküli tömeget azok közül, akik elutasítanak bennünket, és legjobb esetben csak a szociális ellátórendszerekre kíváncsiak Európából, és hálásak lehetünk, ha nem eleve azért jönnek, hogy megöljenek vagy megtérítsenek minket?

Felfogja egyáltalán Európa, hogy mivel néz szembe???


















 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: népességrobbanás, menekültválságra, bevándorláspárti, migránsválságot, értékrendjükben, nacionalizálódó, megállapodásban, miniszterelnök, túlszárnyalják, viselkedésének, bevándorlóknak, finanszírozott, ellenőrizetlen, menekültválság, próbálkoznának, eszmefuttatása, figyelmeztette, határvédelemre, destabilizálás, magyarországon, migránsválság, kényszeríteni, megtérítsenek, bevándorlóban, finanszírozta, görögországot, bevándorlókat, klímaváltozás, összefonódnak, dekadenciával, javaslatainál, kapcsolatosan, franciaország, bábjátékosunk, szolgáltattak, létesítmények, nacionalizálódó Európát, menekültválság erősítette, öreg kontinensen, eddigi válasz, szükséges létesítmények, legfontosabb azonban, átfogó bevándorlási, jelenlegi krízis, egyszeri alkalom, népességcsökkenés Európában, népességrobbanás Afrikában, jövőre vonatkozó, határai felett, pénzügyi alapokat, menekülteket csak, bevándorlókat arra, FOGADJÁTOK BE MIGRÁNSOKAT, VAGY KIHALTOK, Project Syndicate-en, Angela Merkel, Mint Soros, Jack Fall, Anjem Choudary, Jean-Luc Schaffhauser, George Sorost, Marine Le Pen Nemzeti Frontjának, Európai Nemzetek, Szabadság Csoport, Soros Nyitott Társadalom Alapítványa, Európai Bizottság, ELKÉPESZTŐEN ŐSZINTE BESZÉD MIGRÁCIÓRÓL, Maróth Miklósnak, Magyar Tudományos Akadémia,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Krisztina b...  Jó éjt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  A Föld napja  Két ember becsülete  Ébredj  A könnyek összegyűjtése  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Viharban csak az a fa marad ál...  képre írva  A keserű igazság  Miért nem menti meg Jézus...  Föld napja április 22  Paul David Tripp Április 26  Bella István: Zsoltár  Bizonyos kulturális szint nélk...  Búzaszentelés  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  A világnak égető szüksége van ...  Kellemes esti időtöltést  Aki szeret, annak senki sem id...  Ázzal aki csak szép  Naplemente  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  képre írva  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Föld napja április 22  A fák lelke  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Facebookon kaptam  Ébredj  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Álom  Beney Zsuzsa - Sirató  Jó éjszakát  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Esti kép  Szent György napi hiedelmek, s...  Naplemente  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Az idő elsodorja létezésünk  A könnyek összegyűjtése  Semmit ne higgy el  Életművészet  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam Krisztinától 
Bejegyzés Címkék
nacionalizálódó Európát, menekültválság erősítette, öreg kontinensen, eddigi válasz, szükséges létesítmények, legfontosabb azonban, átfogó bevándorlási, jelenlegi krízis, egyszeri alkalom, népességcsökkenés Európában, népességrobbanás Afrikában, jövőre vonatkozó, határai felett, pénzügyi alapokat, menekülteket csak, bevándorlókat arra, menekülteket befogadó, utolsó pillér, gazdasági bevándorlóknak, migráció előnyei, integráció költségeit, migránsválság durvulni, integráció pedig, európai nyelveket, helyi szokásokat, iszlámnak kell, migránsok ellenőrizetlen, uniós szakportál, migrációs válság, migránsok befogadása, szervezett bűnözéssel, szervezett bűnözés, újságírói kérdésre, magyar miniszterelnök, olyan érv-, európai migrációval, világ szegényein, népességrobbanás egyes, fenti táblázatot, európai átlag, európai életformát, nyugati kultúrát, értékrendjükben kiemelt, európai dekadenciával, felső korlát, népességrobbanás, menekültválságra, bevándorláspárti, migránsválságot, értékrendjükben, nacionalizálódó, megállapodásban, miniszterelnök, túlszárnyalják, viselkedésének, bevándorlóknak, finanszírozott, ellenőrizetlen, menekültválság, próbálkoznának, eszmefuttatása, figyelmeztette, határvédelemre, destabilizálás, magyarországon, migránsválság, kényszeríteni, megtérítsenek, bevándorlóban, finanszírozta, görögországot, bevándorlókat, klímaváltozás, összefonódnak, dekadenciával, javaslatainál, kapcsolatosan, franciaország, bábjátékosunk, szolgáltattak, létesítmények, megállapodás, gyereknemzés, tervcsomagot, menekülteket, schaffhauser, meglehetősen, elsajátítani, elutasítanak, csúcsosodott, konferencián, települjenek, humanitárius, nacionalista, legfontosabb, fajfenntartó, elveszítette, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6108
  • e Hét: 25927
  • e Hónap: 65748
  • e Év: 243623
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.